marți, 19 aprilie 2011

"Targ de paine" la Dej

 In fiecare an Scoala Generala "Avram Iancu" Dej organizeaza un targ de paine unde copii, elevii acestei scoli.vand produse  de patiserie  si tot felul de specialitati  preparate cu manutele lor  ajutati de parinti bineinteles.Banii adunati se doneaza copiilor cu mai putine posibilitati materiale sau cu tot felul de probleme iar restul de bani se folosesc pentru modernizarea scolii.
Anul acesta banii s-au folosit pentru a ajuta un baietel diagnosticat cu tumoare pe creier.Aflati mai multe de aici.
 E o manifestare care mie imi place tare mult si o sa particip in fiecare an daca o sa pot.Si fiicei mele ii place tare mult.Copii trebuie sa se imbrace in costume nationale si fiecare clasa are standul ei de vanzare.
 Anul acesta noi am pregatit briose ornate cu oua din zahar si cativa iepurasi si puiuti din zahar..S-au vandut foarte repede si fiica mea a fost foarte incantata in mare parte pt ca a participat foarte mult la pregatirea lor.Si-a facut inclusiv cosulete din hartie care sa-i serveasca drept ambalaj.Dar mai bine las pozele sa vorbeasca.





4 comentarii:

  1. Ce emotionata-i "vanzatoarea"si ce frumos a pregatit standul...Frumoasa si crestineasca initiativa!BRAVO,BRAVO,BRAVO....
    Va pup pe amandoua pentru efortul depus!!!
    Pe curand!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo! frumoasa initiativa scolii, minunate lucururi ai reusit sa faci impreuna cu fetita ta. Felicitari! si sper ca s-au strins cit mai multi bani

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim! Da,"vanzatoarea" a fost tare emotionata intradevar.Sper si eu ca s-au strans ceva banuti sa-l ajute pe baietel.Operatia am auzit ca ar costa 30.000 de euro asa ca orice ajutor este bine primit.

    RăspundețiȘtergere

Adauga un comentariu

Vizitatori online